mandag den 26. september 2016

Gulvafslibning Vallensbæk

Afslibning, gulvforbedring og gulvrestaurering tilbydes i Vallensbæk og Herstedøster. Forskellen på gulvafslibning og gulvafhøvling er kort fortalt, at afslibning udføres med sandpapir og afhøvling med skarpe knive. En gulvafslibning udføres så blidt og nænsomt som overhovedet muligt hvor en gulvafhøvling er den hårde og ultimative metode som arbejder sig ned i træets dybde og fræser høvlspåner af træet. Når et trægulve er afhøvlet vil det fremstå med en ru og flosset overflade. Derfor følges en gulvafhøvling altid op af en afslibning for at opnå en smuk finish og en slidstærk overflade. Ved at benytte en professionel fagmand, - en rigtig gulvmand, vil du opleve at trægulvet får en fantastisk smuk finish og meget længere levetid.


Gulvafhøvling eller gulvafslibning?

Trænger dit hjem til en gulvopfriskning, så kig med her. Vi er den rette gulvpartner for dit gulv, dig og din familie. Med rigtig mange års erfaring med gulvservice indenfor gulvbranchen har vi en stor og tilfreds kundeskare i og omkring Vallensbæk og Brøndby. Her tilbyder vi afslibning og afhøvling af trægulve med gulvbehandling efter ønske. En gulvafhøvling foregår med skarpe klinger som fjerner høvlspåner af gulvoverfladen med en gulvhøvl. En gulvafslibning derimod foretages med en gulvsliber, - en såkaldt gulvslibemaskine, som ved hjælp af slibepapir afsliber gulvoverfladen trærent. Når træet fremstår helt nøgent, kan der påføres en gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet. En gulvafhøvling benyttes ved:
  • Skævheder
  • Fernis
  • Fuldmaling
  • Spartelmasse
  • Niveauforskelle
  • Bølger
  • Dybe ridser og hakker

Gulvafslibninger kan udføres som gør-det-selv gulvarbejder, hvorimod en gulvafhøvling bør udføres af en fagmand, en professionel gulvmand eller gulvfirma.

Gulvafslibning Brøndby StrandAfslibning, gulvforbedring og gulvrenovering tilbydes i Brøndby Strand. Vores dygtige team af dygtige og kompetente gulvslibere har hjulpet mange tusinde kunder med deres gulvudfordringer. De kender derfor løsninger på alle udfordringer med opfriskning af trægulve og har en indgående træteknisk og gulvteknisk viden og kendskab. Afslibning og afhøvling af trægulve udføres, så guvlet bliver så smukt som nyt. Med et uddannet team af dygtige gulvfolk har vi rigtig mange års erfaring indenfor gulvfaget. Og derfor får du ingen bedre garanti for et flot resultat.

Hvilke gulvbelægninger og gulvtyper findes der?Mulighederne er mange når der skal vælges gulvbelægning til boligen. Det er især ved nybyggeri eller en større boligrenovering at dette er en mulighed. Vi har valgt kun at beskæftige os med plankegulve, parket og lamelgulve af træ, og dermed ikke:

Vinyl
Natursten
Fliser
Beton
Klinker
Linoleum
Tæpper
Marmor

Vi giver gerne gode råd og vejledning med hensyn til gulvopfriskning, gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse, også når det gælder disse gulvbelægninger.


Gulvafslibning Ishøj


Gulvafslibning, gulvopfriskning og gulvrenovering udføres i Ishøj. Ved afslibning af et trægulv må det udføres professionelt korrekt. Det betyder, at alt den tidligere gulvbehandling fjernes, og såfremt det ikke er helt plant må der tages hensyn hertil. Det kræver erfaring at afslibe et trægulv, og derfor anbefaler vi altid, at man vælger en professionel gulvsliber eller gulvmand få at få gulvarbejdet håndværksmæssigt korrekt med det pæneste resultat. Når trægulvet er afslebet og alt den gamle overfladebehandling er fjernes, kan der påføres en lak, lud eller olie. Ønsker du et lyst trægulv som ikke gulner, kan der vælges hvid olie, hvid lud eller hvid lak.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar