lørdag den 13. august 2016

Gulvafslibning priser i Denmark?

Gulvafslibning tilbydes af dygtig gulvfirma med mange års eraring indenfor gulvbranchen. Vi udfører alle gulvrelaterede gulvarbejder når det gælder træ og trægulve, herunder gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvlægning, gulvmontering, gulvafhøvling samt gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og meget mere. Vi laver rigtig mange trægulve med hvid lud, hvid lak og hvid olie. Geografisk speder vi os vidt lige fra København, Amager, Valby og Frederiksberg til storbyer som Aalborg, Aarhus og Odense. Med andre ord er vi landsdækkende og kan også hjælpe dig hvorend i landet du bor. 

Om du bor i Skagen eller Gedser, har vi de samme billige gulvafslibning priser og kort ventetid. Det eneste du skal gøre er, at kontakt os med din ønsker og drømme til boligens gamle og slidte trægulv. Plankegulve, parketgulve og lamelgulve kan opfriskes ganske let med støvfri gulvafslibning. Helt uden støv er vores arbejde ikke, men vi støver ikke mere end når en hvilken som helst håndværker udfører sit job. Gulvsliber leje tilbydes med professionelle maskiner, herunder gulvslibemaskiner til udlejning og salg af produkter til overfladebehandling af trægulve. Vi er din lokale gulvpartner, så kontakt os gerne for en snak, - det er gratis og helt uforpligtende. 


AT VÆLGE EN TRÆEFTERBEHANDLING
En af de mest almindelige spørgsmål, du hører i enhver diskussion om efterbehandling er: “Hvilken efterbehandling bruger du?" Spørgsmålet forudsætter eksistensen af ​​den "bedste"efterbehandling - en, der bør anvendes i alle situationer. Desværre er der ingen “den bedste”efterbehandling. Der er kun bedre efterbehandlingeri givne situationer, afhængigt af de kvaliteter, du leder efter. (Se "Guide til efterbehandlinger" på side 208.)
r du vælger en efterbehandling for et givent projekt, bør du tage hver af disse kvaliteter i betragtning:
  Udseende
  Beskyttelse
  Holdbarhed
  Bekvemmelighed ved påføring
  sikkerhed
  reversibilitet
  Bekvemmelighed ved gnidning
Udseende
Du har tre valgmuligheder, når du vælger en efterbehandling for dens udseende: potentiel lagopbyggelse, klarhed og farve. (Et fjerde valg, glans, er ikke afhængig af efterbehandlingen, du vælger, men af, hvorvidt matteringsmidler, reducerende faste partiklerer blevet tilføjet).
Lagopbyggelse
 Lagopbyggelsen, eller tykkelsen af ​​efterbehandlingen på træet, påvirker i høj grad træets udseende. Voks og efterbehandlinger, der indeholder lige olie (linolie, træolie, og olie / lak blanding) hærder ikke hårdt, så de bør holdes meget tynde, ikke opbygget på træet. De producerer et"naturligt" eller "tæt-på-træet" look, hvor porerne i træet er efterladt åbenudseende og er meget skarpt defineret (selv om de rent faktisk er forseglet).
Lagsefterbehandling (shellac, lak, fernis, vandbase, og konvertering) kan opbygges på træet. Men de kan også påføres tyndt for at ligne olie- eller voksefterbehandling. Importeret skandinaviske teaktræsmøbler, for eksempel, er behandlet med meget tynde lag konverterings-efterbehandling, ikke olie som almindeligvis antaget. Derfor kan du bruge enhver efterbehandling, hvis du ønsker et tyndt, tæt-på-skoven-look, men hvis du ønsker et opbygning, skal du bruge en lagsefterbehandling.
 En opbyggetlagsefterbehandling kan se billig ud, hvis det runder over ind i porerne af meget åbenporede træsorter som eg og mahogni. Eller det kan se meget raffineret ud, hvilket giver træet enfremtoning af stor dybde, hvis porerne er fyldt niveau til overfladen og efterbehandlingen gnides og poleres i glat glans.
Klarhed
 Klarheden af ​​en bestemt efterbehandling kan være vigtig for dit valg, selvom det er svært at se en forskel, medmindre du nøje sammenligner to efterbehandlede brædder. Afvokset shellak, lak, alkyd fernis, og phenoliske fernis er de mest gennemsigtige efterbehandlinger, som giver træet en fremtoning af største dybde. Voks-holdige shellak, solvent-baserede polyurethan, vandbase, og konvertering er de mindst gennemsigtige efterbehandlinger. I ekstreme situationer kan disse efterbehandlinger virke næsten grumsede, men deres sædvanlige fremtoning er mere som om der er cellofan lagt over træet.
Farve
 Alle efterbehandlinger, undtagen vandbase og voks, giver en varm tone til træet. Orange shellak har den mest udtalte farve. Enhver efterbehandling der indholderolie, herunder lak, gulner med tiden. Gulning er generelt ikke et problem på mørke eller mørkfarvede træsorter. Faktisk, er det normalt et plus: Det får træet til at virke varmere. Men gulning kan være frastødende på lysetræsorter og over den hvide nuance, brugt til at lage træ.
BESKYTTELSE
 En efterbehandling beskytter træ- og limsamlingerne ved at nedsætte indtrængen af ​​vand og udveksling af vanddamp. Modstand mod vandgennemtrængning er vigtigt, når du vælger en efterbehandling til bordplader. Modstandsdygtighed over for udveksling af vanddamp er en af ​​de vigtigste funktioner en efterbehandling har på ethvert træobjekt. Overdreven udveksling af vanddamp mellem træ og atmosfæren forårsager revner, skævheder, og samlingsfejl.
Modstandsdygtighed over for vand og vanddamp afhænger ligeså meget af tykkelsen af ​​efterbehandlingen som af typen af ​​efterbehandling. De tre typer af lak (alkyd, phenol, og polyurethan), som er næsten impermeable for vand og vanddamp, når bygget op til et tyktlag, mister næsten hele deres modstand, når anvendt tyndt i form af en aftørring lak.
Voks, som tilbyder praktisk talt ingen modstand mod vand og vanddampsgennemtrængen,når anvendt som udgnidnigsefterbehandling, er en af ​​de bedste beskyttende belægninger når børstet tykt på enderne af nyligt malede brædder. Det følger, at alle olieholdige finish tilbyder meget ringe beskyttelse mod vand og vanddamp, fordi de også er meget tynde. Blandt lagsefterbehandlinger er det bedste vand- og vanddampbeskyttelse leveret af lak og konverteringsefterbehandling.
Shellak leverer også en god vanddampsresistans, men det er den mindste vandafvisende efterbehandling. De mindst vanddampsresistente efterbehandlinger er lak og vandbase.
HOLDBARHED
 Efterbehandlingsholdbarhed deler næsten præcis mellem krydsbinding og ikke-krydsbindende efterbehandlinger. (Se kapitel 7: "Introduktion til Lagsefterbehandlinger.") Krydsbindende efterbehandlinger (lak og konvertering) er langt mere holdbare end ikke-krydsbindende efterbehandlinger (shellak, lak, og vandbase). Undtagelserne er olie og olie / lak blandinger, som, på trods af krydsbinding, giver dårlig holdbarhed på grund af deres tyndhed.
Der er to anliggender, når man overvejer efterbehandlingsholdbarhed:
  slid- eller ridsemodstandsdygtighed
  opløsningsmiddels-, syre-, base- og varmemodstand
Slid- eller Ridsemodstandsdygtighed
 Denne kvalitet er den mest opreklamerede, og med det resultat, at det er blevet en af ​​de mest eftertragtede kvaliteter i enefterbehandling. De mest slidstærke efterbehandlinger er konverteringsefterbehandlinger, opløsningsmiddelbaseret polyurethan og vandbase. (Selvom vandbasen ikke heærder ved krydsbinding, består dråberne udelukkende af krydsbunden harpiks.) De mindst slidresistente er voks- og olieholdige efterbehandlinger.
Alkyd- og fenollak er mindre slidstærkt end polyurethanlak, men mere slidstærkt end shellak eller lak. Slidmodstandsdygtighed kan være en vigtig overvejelse med gulve og bordplader
Opløsningsmiddels-, syre-, base- og varmemodstand
 Disse fire egenskaber har tendens til at komme samlet. En efterbehandlinglet beskadiget af opløsningsmidler er også nemt beskadiget af syrer, baser og varme. Voks, shellak, lak, og vandbase er alle modtagelige for opløsningsmiddel, syre, base, og varmebeskadigelse. Lak- og konverteringsefterbehandlinger er meget modstandsdygtige over for opløsningsmidler, syrer, alkalier og varme. Olieholdige efterbehandlinger er imellem. Olie, selvom det krydsbinder når det hærder, nedbrydes lettere end lak og konvertering.
Modstandsdygtighed over for opløsningsmidler, syrer, baser, og varme kan være en vigtig faktor, når man vælger en efterbehandling til bordplader.
 LETHED AF PÅFØRING
 Den lethed, hvormed du kan anvende en efterbehandling, afhænger af to faktorer:
  tilgængeligheden af ​​sprøjteudstyr
  hastigheden hvormed efterbehandlingen hærder
Sprøjteudstyr
Med sprøjteudstyr, er alle efterbehandlinger undtagen voks lettere at anvende. Uden sprøjteudstyr, er kun olie, olie / lak blanding, og tørrelak let at anvende. Den lethed, hvormed hurtig-hærdende shellak, lak, vandbase, og konverteringsefterbehandling kan anvendes med sprayudstyr er så betydelig, at de fleste professionelle efterbehandlere aldrig så meget som overvejer at bruge nogen anden efterbehandling. De forskellige kendetegn ved disse fire efterbehandlingerleverer næsten hver eneste kvalitet enefterbehandlerkan ønske sig.
Hastighed af Hærdning
 Medmindre du tørrer al overskydende efterbehandling af, giver efterbehandlinger, som hærder langsomt, problemer uanset hvordan du anvender dem, fordi støvet har tid til at lægge sig og blive indlejret i efterbehandlingen. På den anden side, er efterbehandlinger, somhærder hurtigt, vanskelige at påføre med en pensel, fordi et penselstrøg allerede kan være klæbrig til den tid, dit næste penselstrøg overlapper det. Som et resultat heraf, trækker du efterbehandlingen. Den sammenlignelige lethed, hvormed olie, olie / lak blanding, og tørrelak kan anvendes, er så vigtig for dem uden sprayudstyr, at de ofte er tilbageholdende med at prøve andre efterbehandlinger.
SIKKERHED
Der er tre spørgsmål om sikkerhed:
  sikkerhed til dig, efterbehandleren, under påføring
  sikkerhed til miljøet under påføring
  sikkerhed til den endelige forbruger, hvis fødevarer eller mund kommer i kontakt med efterbehandlingen
Sikkerhed til dig
 Alle efterbehandlinger undtagen vandbase er brændbart eller brandfarlige, så du skal ikke bruge dem i nærheden af ild eller en kilde til mulige gnister. Alle efterbehandlinger, herunder vandbase, indeholder opløsningsmidler, der kan være skadelige for dit helbred. Uanset hvilken efterbehandling du bruger, bør du sikre et godtgennemtræk i dit arbejdsområde, så du altid ånder forholdsvis ren luft.
Vejrtrækningsmasker kan være en hjælp, når du er tvunget til at arbejde i et lukket område, men vejrtrækningsmasker mister deres effektivitet over tid, hvilket fører til en falsk følelse af sikkerhed. Hvis du kan lugte opløsningsmiddelsdampene med din vejrtrækningsmaske på, har du enten en lækage eller filterne er udslidte og skal udskiftes. De eneste virkelig pålidelige vejrtrækningsmasker er dem, der giver en ekstern kilde af luft. (Plagepartikelmasker giver ingen beskyttelse mod opløsningsmiddelsdampe.)
 De efterbehandlinger, der forårsager færrest problemer for dit helbred er vandbase og shellak. Vandbase indeholder meget lidt opløsningsmiddel og denatureret alkohol, opløsningsmidlet for shellak er forholdsvis sikker, medmindre du drikker det eller indånder det i for store mængder.
 Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar