onsdag den 16. december 2015

Gulvafslibning priser du ikke kan sige nej til

Gulvafslibning priser der er attraktive kan du få hos os. Det smukke og unikke i træet fremhæves og selv meget grimme gulvoverflader for mulighed for nyt live. En nyafslebet gulvoverflade vil altid fremstå pænt og rustikt og kan ændres med en gulvbehandling. Her findes der flere forskellige muligheder:

 • Lak
• Lud
• Sæbe
• Voks
• Hvid lak
• Hvid olie
• Hvid lud

eller noget helt andet. Især bejdse og bejdsning af træ kan være en mulighed på trægulve. Med en mørk og eksotisk bejdse kan et lyst trægulv omdannes til:

• Teak
• Palisander
• Mahogni

eller påføres rene pangfarver. Rød, blå og grøn er en mulighed og kan gøre, at du har et trægulv som er anderledes end din nabos.
 

Behov for billig gulvafslibning priser?


Vi kan hjælpe dig med alt indenfor opfriskning af trægulve. Find din lokale gulvmand her hos os, og lad dygtige gulvslibere levere deres ypperligste. Håndværk i absolut topklasse med et trægulv der får en smuk gulvoverflade som vil holde i mange år frem. Det er altid en god ting af lade en professionel gulvmand hjælpe dig uanset hvilket trægulv du har. Gør-det-selv gulvafslibning er en mulighed men ikke tilrådeligt.

Ønsker du et ensfarvet trægulv?

En gulvbelægning med beton, vinyl, linoleum, marmor, klinker og andet har normalt ingen synlige samlinger. Disse gulve træder i baggrunden og lader interiør, møbler, kunst og farver komme i forgrunden. Modsat trægulve som med sin naturlige ynde samlinger, åretegninger og strukturer der giver opmærksomhed. Ønsker du denne effekt kan du vælge massive plankegulve, parketgulve eller lamelgulve. I modsat fald er betongulv og banevarer som vinyl, linoleu, og tæpper en mulighed. Når du ser nistrede og mønstrede gulvflader tæt på, vil de fremstå mere urolig på en lille flade end på et stort gulv. Vælger du trægulve, så indret boligen enkelt og lad træet komme til sin rette.

Lad gulvtyper mødes:

Det kan give en rigtig god effekt at lade to gulvtyper møde hinanden. Det kan være plankegulve og marmor eller andre kombinationer. I mange boliger er det helt naturligt når gulve i hhv. vådrum og stue møder hinanden. Idet der er forskellig krav til gulvbelægninger i forskellige rum, kan det være en fordel med forskellige gulvtyper. Der er ofte et dørtrin imellem som giver en naturlig overgang, hvilket giver harmoni og ensartethed. Og netop døråbninger er ofte stedet hvor to gulvtyper mødes og komplimenterer hinanden. Kontakt os gerne for mere info og få et godt tilbud med billig gulvafslibningpriser.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar